Aquest estiu, del 4 al 27 de juliol, el jovent de Prats de Lluçanès podrà tornar a participar en el projecte del Voluntariat Jove, organitzat des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament i el Casal del Jovent.

Les sessions del programa del Voluntariat Jove tindran lloc tres dies a la setmana: tots els dimarts, dimecres i dijous del mes de juliol, de les 10 del matí a les 2 de la tarda.

Enguany, s’ha plantejat una programació variada, amb tallers, sortides i una activitat de construcció. El programa preveu quatre dies a la construcció i instal·lació de dos bancs i una taula amb palets, i la neteja i desbrossada de la zona de la Font del Xambó. També inclou quatre sessions d’un taller d’expressió, una sortida a un parc aquàtic o l’acampada jove, coincidint amb altres casals d’estiu del Lluçanès.

A més, es farà una sessió amb els infants de l’escola municipal La Pitota, que consistirà en acompanyar-los a la piscina i durant el dinar.

Inscripcions

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al divendres, 30 de juny, al Casal, en horari d’obertura: dimarts i dimecres, de les 3 a les 7 de la tarda; i els dijous, de les 3 a les 5 de la tarda. Les inscripcions també es poden fer a les oficines de Cal Bach, en horari d’obertura: de dilluns a divendres, de les 8 del matí a 1 del migdia.

Presentació del projecte

El primer dia del Voluntariat Jove es farà la presentació del projecte, amb l’explicació del planning, les normes obligatòries i s’escoltaran les necessitats o aportacions del jovent participant.