El 2 d’octubre es posa en marxa el tercer curs de l’Escola Motriu i Esportiva de Prats de Lluçanès.

L’Escola Motriu i Esportiva és un nou model de formació esportiva amb l’objectiu de desenvolupar el potencial dels infants a través d’una proposta diversificada de diferents models corporals per tal que puguin experimentar un desenvolupament motriu i emocional òptim durant la seva primera etapa escolar.

Des del curs 2021-22 s’ha implementat l’Escola Motriu des de P2 fins a 2n de primària, enguany, a partir del curs 2023-2024, s’implementarà una segona fase per a nens i nenes a partir de 3r de primària per treballar les habilitats relacionades amb el futbol a través de l’experimentació.

Aquest programa permetrà complementar-se amb els aprenentatges que adquireixen els jugadors amb els seus entrenaments habituals per treure’n el màxim rendiment. Aquells jugadors que vulguin podran apuntar-se també a fer un seguiment individualitzat dels aprenentatges. En aquesta iniciativa hi col·labora el FC Pradenc.

Grups, horaris i preus

Grup 1: dirigit a infants de P3. Dies i hores: Dimarts de 17:15h a 18.15h.

Grup 2: dirigit a infants de P4-P5. Dies i hores: Dimarts de 18:20h a 19:30h, i dijous de 17:20h a 18:30h.

Grup 3: dirigit a infants de 1r, 2n i 3r de primària. Dies i hores: dilluns de 17:15h a 18:45h, i dijous de 18:35h a 19:45h.

PREUS: 26 euros per una sessió setmanal / 42 euros per dues sessions setmanals. Els germans/es obtindran un 10% de descompte.

El període d’inscripcions ja està obert en aquest enllaç.

Grup 4: dirigit a infants a partir de 3r de primària i fins a 6è de primària (inclòs). Dies i hores: dijous de 17:30h a 18:45h.

PREUS: Experimentació 26 euros i aplicació 35 euros.

El període d’inscripcions ja està obert en aquest enllaç.

Objectius de l’Escola Motriu i Esportiva

Uns dels objectius principals de l’escola és augmentar el nombre de nens i nenes que practiquen esport i que aquests arribin amb majors possibilitats motrius i emocionals per afrontar una carrera esportiva o artística amb majors garanties d’èxit, crear hàbits i adherència a la pràctica esportiva saludable i potenciar el vincle amb les entitats esportives. El programa d’activitats serà dins un format lúdic, diversificat, no competitiu i la posada en pràctica de valors cap a un mateix i cap als altres.

L’Escola Motriu i Esportiva de Prats de Lluçanès es realitza amb la col·laboració del Consorci del Lluçanès, el Consell Esportiu d’Osona i les entitats i associacions del territori per tal de donar una oferta esportiva municipal conjunta i per a tothom.