El regidor d’Igualtat, Participació, Comunicació i Polítiques Digitals, Isaac Romero, ha renunciat al seu càrrec de regidor de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, després de tres anys de servei en l’actual mandat municipal.

En el discurs exposat al ple municipal, Romero va afirmar que es tracta d’una decisió voluntària: ‘Fa tres anys vaig decidir formar part de la política municipal i tal com vaig decidir entrar, ara opto per sortir-ne. No ho faig ni per motius de salut, ni per motius professionals. Els contres pesen més que els pros i per coherència el millor és deixar-ho.’

Romero es va mostrar convençut i esperançat perquè segueixin tirant endavant els projectes municipals engegats des de les diferents àrees: ‘els projectes col·lectius s’han de poder fer i seguir treballant des de molts àmbits, tant des de la política municipal, com des de la participació com a ciutadà de ple dret.’

Al mateix temps, va agrair a l’alcalde, companys i companyes de govern i regidors i regidores de l’oposició els aprenentatges, consensos i acords aconseguits de forma conjunta.

Finalment va encoratjar als membres de govern a seguir treballant per un poble on viure i treballar; pel Lluçanès, una comarca que finalment ha de ser reconeguda pel que vam votar i pel que és; i per la República Catalana, lliure de repressions i clarament feminista, sostenible, social i antifeixista.

El relleu com a membre del grup municipal de Junts per Prats l’agafarà Heribert Grifell i Costa, que es preveu que prengui possessió del càrrec a la propera sessió plenària.