“L’Espai A Punt” és un espai de suport a l’estudi que impulsa el Consorci del Lluçanès, el Servei de Joventut del Lluçanès i els ajuntaments de la comarca, amb el suport de l’Institut Castell del Quer, per oferir suport a l’estudi a joves de 1r a 4t d’ESO del Lluçanès.

El servei els ofereix l’acompanyament d’un/a educador/a en un espai de treball amb les condicions adequades per fer deures, preparar exàmens i estudiar. Aquest professional ajudarà a resoldre dubtes i repassar continguts, facilitant-los eines i tècniques d’estudi per afavorir el seu treball de forma autònoma.

Les inscripcions s’obriran el pròxim 12 de setembre i es tancaran el dia 22 del mateix mes. Les places són limitades, de manera que els grups s’obriran a partir d’un mínim d’inscripcions.

El servei està subvencionat pel Consorci del Lluçanès i els ajuntaments participants. Les famílies o tutors/es legals faran un pagament únic corresponent a 8 mensualitats, d’octubre a maig (40€), en concepte de compromís i seguiment.

DIES, LLOC I HORARIS

L’horari a Prats de Lluçanès serà els dilluns, a l’Espai, de 2/4 de 5 de la tarda a les 6 de la tarda.

CALENDARI

“L’Espai A Punt” començarà la setmana del 16 d’octubre de 2023 i s’acabarà la setmana del 3 de juny de 2024.

No hi haurà “Espai A Punt” els dies de lliure disposició de l’Institut Castell del Quer. Per la resta, se seguirà el calendari escolar.

INSCRIPCIONS

Per formalitzar la inscripció cal seguir els següents passos:

1. Omplir el formulari d’inscripció que trobareu clicant a aquest enllaç.
2. Fer el pagament de 40€ al número de compte número de compte ES26 2100 0499 7402 0012 8996 CAIXABANC indicant en el concepte: “ESPAI A PUNT + MUNICIPI + NOM DE L’ALUMNE/A”.
3. Descarregar, omplir i signar el full d’inscripció / autorització.
4. Enviar el comprovant de pagament i el full d’inscripció / autorització signat a
formacio@consorci.llucanes.cat

La inscripció es podrà fer del 12 al 22 de setembre.

INFORMACIONS D’INTERÈS

Les faltes d’assistència s’han de justificar. La família ha d’enviar un missatge a l’educador/a
justificant la manca d’assistència.

L’alumne/a ha d’anar preparat/da a les sessions, amb l’agenda i tot el material per treballar.

Si un alumne/a no assisteix a L’Espai i no ho justifica, no té el comportament adequat o no aprofita les sessions, en serà expulsat perquè un altre pugui beneficiar-se d’aquest recurs.

Per a qualsevol consulta podeu dirigir-vos a: Mònica Jofre – Tècnica d’Educació Consorci del Lluçanès (formacio@consorci.llucanes.cat – 93 888 00 50).