Des de l’àrea de Joventut i el Casal del Jovent es programen diverses activitats per celebrar el Cap de Setmana Jove de Prats de Lluçanès.

Els actes començaran divendres 27 de maig amb el disseny del mural sobre la igualtat que tindrà lloc a l’Espai de Prats de les 4 a les 7 de la tarda. La idea sorgida durant la fase de disseny s’acabarà pintant durant el diumenge 29 de maig a la plaça dels Països Catalans, de 10 a 2 i de 2/4 de 4 a 2/4 de 6. L’activitat està oberta a joves a partir de 12 anys i les inscripcions es fan en aquest enllaç https://www.llucanes.cat/emal/tallers-trimestrals/.

El divendres a les 8 del vespre també se celebrarà l’espectacle de circ i beatbox amb Kerol als Jardins de la Farmàcia Vella.

Les activitats continuaran dissabte a 2/4 d’11 del matí, amb el taller de circ i equilibris a Cal Bach i a la tarda, Scape Room a les 5, i sopar jove a partir de les 8 del vespre. A continuació, concert amb Clara & Pagavino. El tiquet del sopar tindrà un cost de 5€ i es pot comprar al Casal del Jovent dimarts, dimecres i dijous de 4 a 2/4 de 8 del vespre.

Seguiu el compte d’Instagram @Pratsjove per estar al dia de totes les activitats.