Un dels actes esportius més esperats de les Festes de Sant Joan i els Elois és el tradicional Cros de Sant Joan que enguany se celebrarà divendres 24 de juny.

Com a novetat, es recupera el Cros Infantil, suspès en les darreres edicions a causa de la pandèmia. Les inscripcions per participar-hi són gratuïtes i es podran fer el mateix dia de la cursa.

L’entitat organitzadora de l’esdeveniment, Set de Córrer i l’Ajuntament de Prats, preparen una cursa amb una única sortida que engegarà a les 10 del matí al passeig del Lluçanès.

Les inscripcions tenen un preu popular de 5 euros i es poden fer a l’enllaç https://www.9hsports.cat/ca/informacio_cursa/391 fins al 22 de juny. Els dorsal s’entregaran el mateix dia de la cursa, de 8:30h a 9:50h, davant l’Ajuntament de Prats.

El cros té una distància d’uns 6 quilòmetres, amb un desnivell d’uns 100 metres. El recorregut és el següent: inici al Passeig davant de Cal Bach, avinguda Pau Casals, carrer Orient, carrer Sant Pere, el Grau, Cadira d’en Galzeran, Sant Sebastià, la Caseta, les Tres Fonts, plaça Vella, Carrer Major, Cal Jandama i final al Passeig, davant de Cal Bach.

Es lliuraran premis no acumulatius consistents en trofeu pel Primer, Segon i Tercer classificat masculí i femení de les categories següents:

  • General
  • Sub 18 (De 15 a 17 anys inclòs)
  • Sènior (De 18 a 39 anys inclòs)
  • Veterà (De 40 a 49 anys inclòs)
  • Màster (De 50 anys fins a màxima edat).

També s’entregarà trofeu pel 1r corredor i corredora local.

Podeu consultar el reglament complet de la cursa en aquest enllaç.