Aquest cap de setmana, Prats va gaudir de la Fira de Sant Jaume on es van posar en valor els hàbits saludables i la proximitat amb tallers per a tothom i la segona jornada tècnica de la fira centrada en la salut i la nutrició.

Isaac Romero, fins ara regidor de Fires, remarca que ‘s’ha fet un pas més per reconvertir la tradicional Fira en un punt de trobada del producte de proximitat i els hàbits saludables.’

Firaires, elaboradors, entitats i productors del territori van omplir el centre del poble amb les seves parades durant tot el diumenge de la Fira. Pradenques i visitants van viure un matí de Fira concorregut i farcit d’activitats, com els tallers d’hàbits saludables als jardins de Cal Bach amb Cristina Sellas, Ferran Ares i Nua Cosmètica.

A més, durant tot el matí a la plaça de Cal Xiquet es va celebrar la festa bastonera de rècord que va aplegar deu colles d’arreu del territori durant tot el dia.

Un altre dels eixos principals va ser la programació ‘Escenes, cultura al carrer’ que va omplir de circ i cultura els jardins de la Farmàcia Vella el dissabte al vespre amb l’espectacle ‘Pilar de dos’ de Clàudia Gómez i Raquel Viñuales i ‘De una en una’ de la companyia Mètrica Bàrbara, inclosa dins el Circuit Nòmada de la Fira Tàrrega.

Les veus femenines del trio musical Marala van tancar les activitats del dissabte al vespre.

La programació de la Fira va posar punt i final amb la proposta de circ del projecte Pobles de Circ ‘Sidecar’ a la plaça Vella. Un espectacle de circ que va combinar acrobàcies, malabars i música en directe.

Les mesures sanitàries van impedir celebrar el Tastaqmarca i els tallers gastronòmics, que tornaven amb un format més sostenible i apostant pel residu zero.

Podeu recuperar la galeria d’imatges de la Fira de Sant Jaume aquí.