Arriba una nova edició del “Juguem a Prats”, l’espai de lleure a Prats de Lluçanès pels infants durant les festes de Nadal. El certamen tindrà com a espai central el Pavelló Municipal del poble durant els dies 27, 28 i 29 de desembre, amb horari d’obertura entre les 10 del matí i 2/4 de 2 del migdia, i les 4 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre.

Els més petits de casa podran gaudir d’un espai amb zona d’inflables i jocs, una zona infantil (0-3 anys), un espai biblioteca, una carpa de manualitats i un espai per a activitats esportives. A més, durant els tres dies d’obertura, es duran a terme diferents activitats amb horaris concrets, com ara esports amb valor o les visites dels Bastoners de Prats, els Carters Reials i els Gegants de Prats.

Pel que fa a les tarifes per accedir al recinte del pavelló municipal, es mantenen els mateixos preus que l’edició passada:

TEMPORALITAT JORNADA PREU INDIVIDUAL PREU FAMILIAR ÚNIC (Infants de nuclis familiars de 2 o més germans)
3 dies abonament Completa 20 euros 38 euros
Mitja 12 euros 20 euros
1 dia Completa 8 euros 15 euros
Mitja 5 euros 7 euros

De la mateixa manera que l’edició anterior, hi haurà activitats gratuïtes fora del “Juguem a Prats” en diferents espais de Prats de Lluçanès i que requereixen inscripció prèvia fins al dia 29 de desembre a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, presencialment o trucant al 938 560 100. S’ha organitzat un taller de malabars i jocs per a infants a partir de 3 anys, el dimecres 3 de gener. A més, el dijous 4 de gener, hi haurà una activitat d’escacs per a infants d’entre 6 i 14 anys.