Dijous, 5 d’octubre, torna l’activitat “Esport amb Valors” a Prats de Lluçanès. Un any més, es treballarà la metodologia del futbol de carrer, tots els dijous, d’1/4 de 6 a 3/4 de 7 de la tarda a la plaça dels Països Catalans.

L’activitat està oberta a tots els infants i joves de 9 a 14 anys i és totalment gratuïta. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament de Prats, en horari d’oficina, o contactant amb l’Educadora Social al telèfon 661 83 27 99.

Per participar-hi, caldrà que totes les famílies omplin el formulari d’inscripció i entreguin una declaració responsable i el DNI de la mare/pare/responsable legal.

La dinàmica d’Esport en Valors consisteix a realitzar un primer temps de diàleg, on es potencia la paraula i la participació de tots i totes, per tal de conèixer-se i d’escollir, conjuntament, l’esport o joc que es vol realitzar, així com les seves normes. Seguidament, es desenvolupa el joc escollit amb les normes prèviament establertes. Finalment, té lloc el tercer temps, on la persona mediadora inicia el debat per tal que els i les participants puguin valorar el joc tenint en compte els valors de treball en equip, joc net i respecte a les normes.