A partir d’avui dimecres 4 de novembre es poden presentar les sol·licituds per a la subvenció per a actuacions de rehabilitació sobre habitatges desocupats de Prats de Lluçanès que es destinin al lloguer.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès ha creat aquesta nova línia d’ajuts amb l’objectiu de reduir la presència d’immobles desocupats al municipi i vetllar pel bon estat de conservació i manteniment del parc d’habitatges del municipi.

Concretament s’hi destinaran 5.000 euros del pressupost vigent. Segons ha detallat el regidor d’Habitatge, Ferran Chacón “es finançarà el 15% de la reforma amb un màxim de 500 euros per habitatge, amb l’objectiu de fer créixer el mercat d’habitatges a Prats i facilitar el lloguer al jovent del poble.”

En poden ser beneficiàries totes les persones que siguin propietàries d’habitatges ubicats al municipi, que hagin reformat un habitatge per arrendament i efectivament, l’hagin arrendat durant el període de l’any 2020.

Les persones interessades poden presentar les sol·licituds durant tot l’any 2020, al registre d’entrada de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Les sol·licituds seran avaluades per ordre de presentació, a mesura que els expedients siguin complets, i s’aniran resolent fins l’exhauriment del crèdit pressupostàriament disponible per a la subvenció d’aquestes actuacions.

Consulta les bases completes de la subvenció aquí.

Per a més informació, podeu trucar el telèfon de l’Ajuntament 93 856 00 01 o enviar un correu electrònic a ajuntament@pratsdellucanes.cat.