Prats de Lluçanès ha tancat aquesta setmana la primera edició del projecte “En Cercle”, una proposta impulsada des de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès amb l’objectiu d’oferir un espai de sororitat, aprenentatge compartit, coneixements i gaudir entre dones, on adquirir eines de diverses disciplines terapèutiques per comprendre’s i fer canvis per viure més felices.

Entre les participants les valoracions han estat molt positives: “he après a valorar-me, ara sé que tinc més virtuts de les que em pensava”, comenta una de les dones participants. La conductora del grup, Helena Vilà, valora “En Cercle” com un projecte “profitós i d’aprenentatge, on cada una de les participants ha aportat els seus coneixements i ha enriquit a la resta”.

Les sessions van iniciar-se el passat mes de novembre i s’han realitzat un total de 10 trobades. Davant l’èxit i les bones valoracions de la desena de dones participants, s’està valorant realitzar una segona edició aquest 2023, pels volts de Setmana Santa.