L’Ajuntament de Prats de Lluçanès ha decretat, des d’aquest dimarts i fins dijous, tres dies de dol oficial per l’assassinat masclista d’una noia embarassada de 31 anys, filla de Prats, el passat 6 de maig a Manresa, presumptament a mans de la seva parella.

Els membres de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès manifesten el seu dol i rebuig absolut al crim masclista i expressen la condolença als familiars i entorn de la víctima. Durant els tres dies de dol, se suspenen les celebracions oficials i les banderes dels edificis públics onejaran a mig pal.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès convoca una concentració aquest dimarts, a les 8 del vespre, davant de Cal Bach, on es llegirà un manifest de rebuig a la violència masclista i es realitzarà un minut de silenci en record a la víctima. Des de l’Ajuntament, convidem tots els veïns i veïnes a participar-hi.

A més, dimecres, durant la sessió ordinària del ple del mes de maig, a 2/4 de 8 del vespre, s’entrarà un punt extraordinari a l’ordre del dia de rebuig al crim masclista i de suport a la família i entorn.

D’altra banda, us informem que aquest dimarts, a les 12 del migdia, l’Ajuntament de Manresa ha convocat una concentració de rebuig a la plaça Major.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès expressa el seu sentit condol a la família i l’entorn de la noia assassinada.