Per tal de gaudir amb la família d’un estil de vida actiu i saludable en diferents espais naturals, la Gerència de Serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona, ha engegat el nou projecte de caminades de marxa nòrdica en família. La primera sortida serà al municipi de Collbató el diumenge 6 de març.

Prats de Lluçanès serà una de les seus que acollirà aquest circuit. La caminada se celebrarà el 22 de maig i properament s’informarà del mètode d’inscripció per a totes les persones interessades.

Es tracta d’una activitat no competitiva i a l’abast de tothom. Es realitza en cap de setmana, normalment diumenges, on es proposa gaudir d’aquesta activitat acompanyats de la família i/o les amistats.

A totes les trobades, hi ha la possibilitat de fer diferents activitats:

  • Una caminada llarga de marxa nòrdica d’entre 7 i 9 kilòmetres de distància per a persones majors de 12 anys d’edat.
  • Una caminada KIDS de marxa nòrdica per infants d’entre 9 i 11 anys (sempre acompanyats d’un familiar adult) i d’entre 4 i 5 kilòmetres de distància. Aquesta caminada es complementarà amb un “Taller educatiu” i un “Taller de Jocs en Família”.
  • D’11 a 1 del matí, hi ha uns tallers i jocs pels infants d’entre 6 i 8 anys.
  • Les inscripcions son gratuïtes i per ordre de formalització, fins a esgotar la disponibilitat de places. No obstant això, com es pretén que sigui un PROJECTE SOLIDARI, per completar la inscripció es demana la col·laboració en la campanya de recollida d’aliments de la caminada en la que s’inscriguin.
  • S’ofereix una formació bàsica per a poder gaudir de la marxa nòrdica amb seguretat i, si no es disposen de bastons de marxa nòrdica, es poden sol·licitar al fer la inscripció i es facilitarà el material necessari (cessió en préstec).

Podeu trobar més informació de tot aquest projecte en aquest enllaç.