El passat dia 16 de febrer, un grup d’emprenedors/es de diferents perfils es van trobar a l’espai de coworking l’Espai de Prats de Lluçanès per iniciar la primera de vàries trobades d’una nova comunitat que ha nascut a Prats: La Sinèrgika. La comunitat neix amb l’objectiu de generar sinergies, xarxa i compartir coneixement i experiències entre els emprenedors que en formen part.

La trobada del passat dimecres, va ser la primera d’un cicle de tres sessions dinamitzades per consultors externs especialitzats en creació de comunitats emprenedores: Jaume Bages, fundador d’Estratègic, consultor i especialista en estratègia i Núria Rios, consultora de màrqueting, fundadora i dinamitzadora de dos coworkings i comunitats de dones emprenedores.

Es tracta d’una iniciativa conjunta dels Ajuntaments de Prats de Lluçanès, Cardona i Mediona, amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de dinamitzar els espais de coworking del territori i contribuir a vertebrar i consolidar comunitats emprenedores al seu entorn.

Si ets emprenedor/a i t’interessa el projecte, no dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres i suma’t a la comunitat Sinèrgika de Prats.