Dissabte 14 de desembre s’estrenarà l’obra teatral “Femení Plural” que ret homenatge a les dones treballadores de les fàbriques tèxtils Puigneró (Prats de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau i Roda de Ter).

“Femení plural”, que s’ha treballat de forma participativa, és un homenatge a la recent memòria històrica del territori i a les dones que varen treballar-hi que, malauradament, sovint són les grans oblidades, exposa el regidor d’Igualtat i Participació, Isaac Romero.

La representació ha estat produïda per Gaudir d’Art, sota la dramatúrgia i direcció de Montse Albàs, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i Sant Bartomeu del Grau i la Diputació de Barcelona.

“L’obra permet aturar-nos en el silenci de les llargues jornades de les dones treballadores de les fàbriques i omplir-lo de les seves sensacions viscudes, de sentiments, de gestos, de música”, exposa la directora Montse Albàs. ‘Femení plural’ s’ha treballat amb dones de totes les edats del Lluçanès, després que responsables de l’entitat Gaudir d’Art hagin entrevistat extreballadores de la Puigneró per poder-ne fer el relat.

L’estrena serà dissabte el 14 de desembre a la Sala Polivalent de Prats de Lluçanès. Hi haurà dos passis, un a 2/4 de 6 de la tarda i l’altre a les 9 del vespre.

Les entrades anticipades es poden comprar a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i costen 8 euros. També es vendran entrades el mateix dia a taquilla a 10 euros.

Des de l’Ajuntament s’agraeix a totes les persones que fan difusió d’aquesta estrena a les dones del nostre territori que van treballar a la Puigneró.