L’Ajuntament de Prats de Lluçanès ha posat una nova eina informativa a l’abast de la ciutadania, es tracta d’una pantalla informativa que pretén reforçar tota la informació d’interès municipal, els actes que s’organitzen al poble, així com la visibilització de les dones mortes per violències masclistes a l’Estat.

La nova pantalla multimèdia situada a l’entrada de Cal Bach, i visible a l’exterior, ofereix immediatesa informativa i de forma més sostenible, ja que gradualment s’aniran eliminant els cartells impresos a les dependències municipals per ser projectats en la pantalla.

L’aparell és de 64 polzades i amb tecnologia LED, per ser més eficient energèticament, i permet la visualització de text, grafismes, animacions, imatges i vídeos.

El regidor de Comunicació, Isaac Romero, exposa que després de la posada en marxa del canal WhatsApp municipal, que ha ajudat a tenir una comunicació bidireccional entre l’Ajuntament i els pradencs i pradenques, es posa en marxa aquest nou mità per seguir fomentant l’accessibilitat a la informació i que, al mateix temps, serveix de promoció del municipi pels visitants de l’oficina de turisme.