El passat dimecres, 23 de desembre, la Mancomunitat d’Aigues de Merlès, presidida perJoan Ramon Soler i el vicepresident i alcalde de Prats de LluçanèsIsaac Peraire, van realitzar una visita tècnica a l’Estació de Tractament d’Aigües Potables (ETAP) de Merlès, que abasteix els municipis de Gaià, Oristà, Sagàs, Sant Feliu Sasserra, Santa Maria de Merlès i Prats de Lluçanès.

Seguidament, reunida l’Assemblea General de la Mancomunitat, es va aprovar una inversió de 56.107’62 euros per l’adequació del dipòsit d’aigua de Terra Negra de Prats. Aquesta és una obra que portarà a terme Sorea , serà finançada per la Generalitat de Catalunya, i servirà per millorar-ne el seu mal estat actual. La mateixa Assemblea va ratificar el nomenament d’Anna Clària com a Secretària de l’ens, va debatre sobre l’estat de conservació de les altres instal·lacions que abasteixen d’aigua els diferents pobles, i va aprovar la nova tarifa per al 2016 que suposa un augment del 0’6% en relació al d’enguany. En referència a la tarifa, es va aprovar també que hi haurà bonificació per a famílies nombroses a totes les poblacions de la Mancomunitat.

El president de la Mancomunitat d’Aigües de Merlès, Joan Ramon Soler, a l’ETAP Merlès

La Mancomunitat d’Aigües de Merlès, constituïda el passat 27 d’octubre, s’encarrega de la prestació del servei de subministrament d’aigua potable en alta i en baixa als municipis mancomunats, llistats anteriorment, i és titular de totes les competències que sobre aquests serveis es troben atribuïdes per la legislació aplicables als Ajuntaments mancomunats, i les que pugui exercir per delegació d’altres administracions públiques.

Diferents membres de l’Assemblea General de la Mancomunitat d’Aigües de Merlès durant la seva visita a l’ETAP Merlès

Els membres de l’Assemblea General són Enric Armengou i Joan Coll, per Gaià; Marc Sucarrats i Jordi Tarradellas, per Oristà; Sílvia Triola i Miquel Betriu, per Sagàs; Joan Ramon Soler i Roger Ballús, per Sant Feliu Sasserra; Josep Costa i Jaume Bardolet, per Santa Maria de Merlès; i Isaac Peraire i Glòria Borralleras, per Prats de Lluçanès.