A partir del dilluns 4 d’octubre, la Biblioteca Municipal Sant Jordi obre les seves portes amb un nou horari, de dilluns a divendres de 2/4 de 5 de la tarda a les 8 del vespre, avançant així mitja hora l’obertura del servei.

Recordem que també podeu adreçar-vos-hi per telèfon 93 117 61 95 o per correu electrònic biblioteca@pratsdellucanes.cat, en cas que vulgueu fer alguna reserva o qualsevol altra consulta.

A més, també es reprenen tots els serveis que ofereix la Biblioteca, alguns d’ells aturats fins ara amb motiu de la pandèmia:

  • Club de Lectura: Cada últim dimarts de mes, de les 11 del matí a la 1 del migdia, es reuneix el grup de persones del club de lectura per participar en el debat d’un nou títol de llibre. El club està obert a tothom i les inscripcions es fan a la mateixa biblioteca.
  • Servei d’intercanvi, reserves i préstecs.
  • Exposició permanent del Fons LGTBI.
  • Exposicions bibliogràfiques i temàtiques
  • Trobades amb escriptors reconeguts
  • Sortides culturals
  • Activitats organitzades pel Bibliobús Puigdon: sortides a l’òpera, al teatre, espectacles infantils i per adults, entre d’altres.

La primera activitat familiar que porta el Bibliobús Puigdon a Prats aquesta tardor arriba el proper dijous 30 de setembre, a 2/4 de 6 de la tarda als jardins de Cal Bach. Es tracta de la proposta ‘Galaxis’ de Teia Moner, un espectacle inspirat en contes que parlen de l’Univers i on es barregen titelles, objectes i màgia. L’entrada és gratuïta.

Visites del Bibliobús Puigdon pels propers mesos

Prats torna a rebre les visites del Bibliobús Puigdon. Aquests són els horaris previstos pels propers mesos d’octubre, novembre i desembre:

Dijous d’11 a 2/4 de 2: 30 de setembre, 14 i 28 d’octubre, 11 i 25 de novembre, 9 i 23 de desembre

Dijous de 4 a 2/4 de 7: 7 i 21 d’octubre, 4 i 18 de novembre, 2 i 16 de desembre.