Les dates nadalenques són especials per a tothom, però sobretot pels nens i nenes.  Per aquest motiu, un any més, des de les regidories d’Educació, Joventut i Acció Social de l’Ajuntament de Prats es torna a organitzar el projecte “Apadrina una Il·lusió”.

“Apadrina una Il·lusió” és una iniciativa nascuda amb l’objectiu que cap infant es quedi sense rebre cap regal la nit més màgica de l’any i, per aquest motiu, es busquen padrins i padrines que vulguin ajudar a fer realitat un dels somnis i il·lusions dels infants del municipi.

Les famílies amb més necessitats econòmiques, juntament amb els seus fills, redactaran una carta pels reis demanant les joguines que més desitgin, essent conscients que el preu no pot ser superior a 20€.  El model de carta es podrà anar a recollir i retornar al Casal del Jovent o a l’Ajuntament abans de l’11 de desembre (inclòs). Posteriorment, els serveis socials municipals seran els encarregats de validar la sol·licitud.

D’altra banda, les famílies que desitgin apadrinar una carta, hauran d’omplir la butlleta adjunta i fer-la arribar al Casal del Jovent o a l’Ajuntament on se’ls donarà una de les cartes. Triaran quina de les joguines desitgen comprar i portaran el regal a Cal Bach de l’11 al 20 de desembre. Els padrins triaran quina de les joguines desitgen comprar i portaran el regal a l’Ajuntament. No es donaran dades personals dels infants, només la seva edat.

Els regals s’entregaran els dies 2 i 3 de gener a l’Ajuntament, o bé, si ho demana la família, els reis mags seran els encarregats d’entregar aquests regals a les mateixes cases. Els regals no recollits s’entregaran a una ONG.

 Butlleta d’inscripció per ser padrí o padrina.