El mes d’octubre es posarà en marxa l’Escola Motriu i Esportiva de Prats de Lluçanès. El projecte neix de la col·laboració del Consorci del Lluçanès, el Consell Esportiu d’Osona, l’Ajuntament de Prats, la Diputació de Barcelona i les entitats i associacions del territori per tal de donar una oferta esportiva municipal conjunta i per a tothom.

L’Escola Motriu i Esportiva és un nou model de formació esportiva. L’objectiu és desenvolupar el potencial dels infants a través d’una proposta diversificada de diferents models corporals per tal que puguin experimentar un desenvolupament motriu i emocional òptim durant la seva primera etapa escolar.

Durant el curs vinent 2021-2022 s’implementarà la primera fases de l’escola, que comprèn les edats de P3 fins a 2n de primària, per això, es crearan dos grups, un primer grup on es treballa el joc simbòlic passant per diferents propostes motrius i un segon grup, on es focalitza el treball en la descoberta de propostes motrius a través del joc, reptes o sorpreses.

Grups, horaris i preus

El grup 1 està dirigit als infants de P3, P4 i P5. Les activitats tindran lloc els dimarts i dijous de 2/4 de 6 a 7 de la tarda. El preu per assistir-hi un dia a la setmana és de 25 euros i dos a la setmana és de 45 euros.

El grup 2 està dirigit als nens i nenes de 1r i 2n de primària. Es realitzarà els dimecres i divendres de 2/4 de 6 a 7 de la tarda. El preu per assistir-hi un dia és de 25 euros i dos a la setmana és de 45 euros.

*Les famílies que inscriguin un segon germà o germana gaudiran de 5€ de descompte en el preu, que passarà a ser de 20 euros per l’assistència d’un dia a la setmana i de 40 euros per assistir-hi dos dies. El descompte es regularitzarà al final de cada trimestre.

El període d’inscripcions ja està obert en aquest enllaç.

Reunió informativa dimecres 22 de setembre

Per tal de donar a conèixer tots els detalls de l’Escola Motriu i Esportiva i poder resoldre dubtes de les famílies interessades, es convida a tothom a la reunió informativa del projecte que tindrà lloc dimecres 22 de setembre a 2/4 de 8 del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament de Prats.

Objectius de l’Escola Motriu i Esportiva

Uns dels objectius principals de l’escola és augmentar el nombre de nens i nenes que practiquen esport i que aquests arribin amb majors possibilitats motrius i emocionals per afrontar una carrera esportiva o artística amb majors garanties d’èxit, crear hàbits i adherència a la pràctica esportiva saludable i potenciar el vincle amb les entitats esportives. El programa d’activitats serà dins un format lúdic, diversificat, no competitiva i la posada en pràctica de valors cap a un mateix i cap els altres.

D’altra banda, es preveu que durant el curs 2022-2023 s’implementi una segona fase per a nens i nenes de 3r fins a 6è de primària amb la iniciació de diferents modalitats esportives amb la col·laboració de les entitats esportives del territori.