Els Jardins de Cal Bach i la Farmàcia Vella es preparen per acollir la 18a edició del ‘Fes-te l’agost’, el cicle musical de petit format dels divendres d’agost a Prats.

Seguint amb la línia de la programació de l’any passat, des de l’àrea de Cultura, es continua apostant per programar propostes emergents, locals i del territori amb artistes d’alt nivell.

La programació encetarà divendres 5 d’agost amb el concert de Jordi Blanqué. Havent-se aproximat a la música a través de la guitarra acústica i elèctrica durant més de 15 anys i formant part de diversos grups musicals, ha arribat el moment de projectar cap enfora tot allò que fins ara ha estat ben endins, en un racó d’habitació, en un tros de jardí nocturn d’estiu o en la immensitat d’una muntanya. Sigui massa d’hora, massa tard o en el moment precís és just ara i aquí, a casa seva, que els ocells li canten el que us vol dir.

La segona proposta arribarà el 12 d’agost amb Banús Quartet amb un espectacle de poemes i rondalles amb obres musicals tan originals com versions de composicions més reconegudes, interpretades per aquest quartet de clarinets, amb la participació de l’artista local, Oriol Codina.

El 19 d’agost arribarà la tercera cita del cicle amb la proposta de la mallorquina Maria Jaume que actuarà amb la banda i ens farà arribar el seu indie contemporani, proper, sincer i transparent.

El cicle clourà el 26 d’agost amb la música del Lluçanès, Mar Pujol presentant el seu primer àlbum ‘Trepa’ que recull 5 cançons, en aquest cas, acompanyades de la flautista Marty Ollivant. Desfà la veu i la guitarra en una proposta terrenal i etèria a la vegada, que parla tant de quotidianitats com de fets més transcendentals.

La reserva d’entrades es pot fer gratuïtament a través del web entrades.pratsdellucanes.cat o presencialment a Cal Bach. En cas de pluja l’esdeveniment quedarà suspès.