El cicle de concerts “Intrús. Jazz pel forat del pany” arriba a la seva sisena edició amb la programació de 10 concerts arreu del Lluçanès que tindran lloc entre el 2 de setembre i el 22 d’octubre. A Prats de Lluçanès, el quartet a cappella 4GAMI oferirà un concert el diumenge, 15 d’octubre, a les 12 del migdia, a Cal Soler.

Els diferents grups que actuaran a l’Intrús portaran música molt diversa, de gèneres i estils diferents i amb una gran varietat d’instruments, des de la música vocal a cappella, passant per instruments poc freqüents al món del jazz, com el flabiol o la flauta travessera, i combinant algunes de les propostes amb altres disciplines artístiques, com la poesia i la dansa.

A més de la proposta musical de gran qualitat, l’Intrús vol posar en valor el patrimoni local ubicant els concerts en espais patrimonials, com esglésies, castells i masies que configuren el patrimoni cultural del Lluçanès.

Per altra banda, a cada concert se sortejarà un lot de productes locals de l’associació Lluçanès a Taula, per tal de donar a conèixer la bona feina i la qualitat dels productes dels productors i elaboradors del Lluçanès, configurant així un triangle cultural format per la música, el patrimoni i els productes locals.

Es pot adquirir l’abonament per a tots els concerts amb un cost de 30 € i les entrades anticipades per a cada un dels concerts amb un cost de 6 € (menors de 12 anys gratuït) a la web www.llucanes.cat/entrades, o a taquilla el mateix dia, a partir d’una hora abans de l’inici del concert, amb un cost de 8€ (menors de 12 anys gratuït).

El cicle de concerts “Intrús. Jazz pel forat del pany” és una iniciativa de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i del Consorci del Lluçanès, amb el suport dels ajuntaments dels municipis participants i de la Diputació de Barcelona.