SALUTACIÓ

Les festes són i han estat símbol d’expressió de la identitat com a poble. La Festa Major, la principal. A Prats, després del període nadalenc ens recuperem ràpidament i de seguida somSant Vicenç.

Aprofitem aquestes línies de salutació per a fer una reflexió. Hi ha persones al món que viu les festes enmig de guerres i penúries. I no anant gaire lluny en el temps Prats de Lluçanèsno n’ha estat exempt.

Malgrat les guerres viscudes, que ara ens poden semblar ficció, les festes s’han mantingut i multiplicat, s’han recuperat danses i tradicions, com la Trencadansa.

Alhora, campanyes com les “casa nostra, casa vostra” ens semblen per persones llunyanes, però com veurem en el pregó d’enguany això ens toca més de prop del que sembla. Per aquest motiu som actius en la recuperació de la memòria històrica, per dignitat.

Així doncs, volem fer partícip la població de Prats de Lluçanès de fer-nos la reflexió i compartir solidaritat amb el món que pateix. Tot desitjant que gaudim de les festes amb companyia, de tots els actes i celebracions organitzades, agraint d’antuvi a tothom que ho fa possible.

Amb tot, BONA FESTA MAJOR!

PROGRAMACIÓ

La programació de la Festa Major de Sant Vicenç ha estat elaborada per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, amb la col·laboració de les entitats Festes x Prats, Banda de l’Escola Municipal de Música Josep Cirera i Armengol, Biblioteca Municipal Sant Jordi, Casal del Jovent, Club BTT Triatló Lluçanès, Colla Gegantera de Prats de Lluçanès, Coral Sant Jordi, Dansa i Tradició, Espai Social de la Gent Gran, Lluçaveus, Pubilles i Hereus Unió Ciclista del Lluçanès Unió Excursionista de Prats de Lluçanès.

Podeu descarregar el díptic amb tota la programació AQUÍ.