El procediment obert de contractació pel servei de dinamització, manteniment, gestió i neteja de les instal·lacions del Pavelló municipal d’esports, la piscina municipal, el camp de futbol, la pista de pàdel, el centre BTT, la Sala Polivalent i els seus respectius serveis de bar ja té adjudicatari.

El procés, iniciat el passat 28 d’agost, ha rebut quatre ofertes d’Eugènia Playà Segarra,Ber-netArià Vidal Borralleras i Jarque Serveis.

D’aquestes, Jarque Serveis ha rebut la màxima puntuació, 86’5 punts, per sobre dels 11’5d’Eugènia Playà58’74 de Ber-net, i els 59’13 d’Arià Vidal.

Per aquest motiu, el representant de l’empresa de Pineda de Mar, David Jarque, ha signat el contracte com a adjudicatari amb l’alcalde de Prats de LluçanèsIsaac Peraire, el passatdimecres, 2 de desembre, i que ha començat a ser vigent des d’aquest dijous, 3 de desembre de 2015.

David Jarque, de Jarque Serveis, i l’alcalde Isaac Peraire en el moment de la signatura del contracte

Amb aquest procés de selecció obert es manté la voluntat de l’equip de govern en transparència i obertura en els processos de contractació de serveis i de selecció personal alConsistori.

L’equip de govern es mostra convençut que amb aquesta nova etapa s’optimitzaran els serveis oferts en aquests espais tan concorreguts per a tots els pradencs i pradenques.