A partir del proper mes de novembre, si hi ha un nombre suficient d’alumnes inscrits, laBiblioteca municipal Sant Jordi comptarà amb un servei d’estudi assistit de reforç escolar per tal d’ajudar a l’alumnat a donar suport en el seu procés educatiu, ajudant-lo a resoldre dubtes i acompanyar en les tasques escolars per tal de promoure hàbits d’estudi i desenvolupar una actitud positiva vers l’aprenentatge.

L’activitat, que s’impartiria durant una hora setmanal a la Biblioteca de Prats, tindrà un cost mensual de 5 euros per alumne ja que la resta estarà subvencionada per l’Ajuntament de Prats, segons informa la regidora d’Educació, Iolanda Roset.

Segons Roset, l’estudi amb suport, durant el curs escolar 2015-2016, tindria lloc cada divendres de 17:30h a 18:30h per a l’alumnat de primària i de 18:30h a 19:30h, per als de secundària sempre i quan hi hagi un nombre mínim d’alumnat inscrit. A més, en cas de necessitat es contemplarà l’opció d’una matrícula oberta al llarg del curs.

La iniciativa promoguda conjuntament per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Prats i el Consorci del Lluçanès podrà ser una realitat gràcies a l’aprovació d’aquesta proposta en el darrer Consell Escolar Municipal celebrat al Consistori pradenc.

Roset explica que amb aquest nou servei es pretén oferir una ajuda extraescolar als estudiants de primària fins a 4t d’ESO a la Biblioteca del nostre poble i que, a més, s’espera que pugui ser de l’interès de les famílies del municipi i que ajudi a l’alumnat que més ho necessiti per tal de cobrir totes les necessitats demandades.

Totes les famílies interessades en contractar el servei d’estudi assistit podran inscriure’s a l’Ajuntament de Prats, en horari d’oficina, abans del dimarts 20 d’octubre.

Per a més informació podeu dirigir-vos a l’Ajuntament de Prats o bé trucant al Consorci del Lluçanès al 93 888 00 50.