El dia 7 de novembre es van presentar en un acte públic les noves convocatòries d’ajut al comerç de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès. Ara, les bases ja es poden consultar al Tauler d’anuncis.

El ple d’octubre va aprovar les bases de la subvenció i foment d’ocupació, la convocatòria per als ajuts a creació de nous establiments comercials i per a la modernització de locals comercials. Són tres tipus d’ajuts al teixit econòmic local en diferents àmbits. Per una part, l’ajuda a empreses que creïn ocupació, que es desenvolupa des de l’any passat. A més d’aquesta línia, s’hi afegeixen dues convocatòries més, per ajuts a promoure la implantació de nous establiments i l’ajut a empreses que volen modernitzar els seus negocis per impulsar l’activitat econòmica. Aquests ajuts vénen dotats amb una partida de 5.000€. Les bases i les propostes han estat supervisades per la taula de Dinamització Econòmica.

El període de presentació de les sol·licituds comença el 15 de desembre i finalitza el 31 de gener. Els projectes que es poden presentar són d’actuacions fetes l’any 2017.