El proper divendres 28 d’agost, l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor atendrà totes les qüestions o dubtes relacionats amb l’àmbit dels drets dels consumidors. Tothom qui vulgui podrà adreçar-se a l’oficina que s’instal·larà davant de Cal Bach de 10:30h a 11:30h del matí.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès i la Diputació de Barcelona posa a disposició dels ciutadans l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor . És un servei gratuït d’informació, ajuda i orientació destinat a les persones consumidores i usuàries. Aquesta Oficina té com objectiu:

  • Informar, de manera personalitzada, sobre els drets de les persones consumidores i usuàries.
  • Orientar, sobre les consultes i les reclamacions de les persones consumidores i usuàries en el cas que no respectin els seus drets i sobre les vies establertes per resoldre el seu conflicte.
  • Promoure la mediació entre les parts per a la resolució dels conflictes de consum.
  • Fomentar l’educació i la formació de les persones consumidores i usuàries en temes de consum de béns o la utilització de serveis, mitjançant campanyes divulgatives, publicacions, jornades, etc.

L’Oficina Mòbil t’informa sobre temes d’etiquetatge i garanties de productes, compra i lloguer d’habitatges, serveis bancaris, assegurances, compra-venda de vehicles, serveis post-venda, compres fora d’establiment, serveis turístics, etc.

A part d’aquest divendres 28 d’agost també es pot fer ús d’aquest servei durant tot l’any, a través de la Bústia del Consumidor. Podeu adreçar-vos a l’Ajuntament amb les vostres demandes per iniciar les gestions, que després es faran arribar a la Diputació de Barcelona, on els seus tècnics resoldran els tràmits.