Les actuacions previstes pels propers dies són al Carrer de la Lira, capdamunt del Carrer Major i Carrer Dr. Trullàs. Al mateix temps es reiniciaran les perforacions a la Plaça de la Roca Xica, Carrer Nou, Carrer de Vic, Carrer Serrat del Sol, Carrer dels Munts i Carrer Mestre Pecanins. Cal tenir en compte que en alguns d’aquests carrers, la quantitat de roca existent pot dificultar les tasques de perforació, fent que s’alenteixin les obres.

Independentment a aquestes perforacions, està previst que a partir de la setmana del 17 d’agost, l’empresa Catalana de Perforacions faci el pas dels tubs a les carreteres per mitjà del sistema del trepanat. Aquesta actuació afectarà el Carrer Dr. Trullàs -Plaça del Cal Xiquet i Carrer Reforma – Carrer de la Font. Això suposa un forat a banda i banda de carrer i un trepant que ha de baixar, en el cas, de la intersecció del Carrer Reforma i Carrer de la Font, uns 70 metres de profunditat per fer-se pas per sota del col·lector fins arribar a l’altra banda de carretera.

A banda, s’acabaran els treballs pendents al Carrer Sant Pere.

Amb tot això, ja hi haurà una part del poble on es podran començar a fer les proves d’omplenatge dels tubs i per altra banda, passar a la fase d’enquitranament de les obertures.

Cal esmentar que el Carrer Major (de Cal Tià fins als Quatre Cantons) queda pendent de concretar-ne la data d’actuació subjecte al projecte de remodelació d’aquest carrer.

Des de l’ajuntament us demanem que qualsevol incidència que hi hagi ens la comuniqueu el més aviat possible.

Disculpeu les molèsties que es puguin ocasionar.