Aquesta setmana 519 infants i joves comencen el curs escolar als diferents centres educatius del poble.

L’escola bressol municipal La Pitota ja va engegar motors la setmana passada amb 30 infants, repartits en 4 grups estables. L’Escola Lluçanès inicia el curs escolar amb 159 nens i nenes i la FEDAC amb 89 alumnes. Pel que fa a l’Institut Castell del Quer, han estat 241 alumnes els que han començat a cursar ESO i 48 faran Batxillerat.

La regidora d’Educació, Vanessa Gómez, dona les gràcies a tota la comunitat educativa i a les famílies la responsabilitat i el compromís davant les mesures sanitàries tenen l’objectiu de garantir uns serveis de qualitat i, al mateix temps, evitar els contagis.

Amb l’objectiu de mantenir els centres a punt per aquest inici de curs, durant les darreres setmanes, l’Ajuntament ha fet millores en algunes instal·lacions de l’Escola Lluçanès, com per exemple, l’adaptació de les fonts d’aigua amb pedals per evitar que s’hagin de manipular amb les mans, s’ha adaptat l’aula de Psicomotricitat d’Infantil com a aula normal i s’ha habilitat un armari a un espai del pati interior, per poder-lo utilitzar com magatzem. També s’ha repintat la xarranca i s’ha arranjat una caseta que hi havia al pati que estava feta malbé. Finalment, de cara a l’octubre es plantaran tres moreres perquè que el pati infantil tingui més ombres.

També ha començat el curs a la nova Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL) que engloba alumnes de tota la comarca del Lluçanès matriculats en cursos de llarga durada.