El proper diumenge, 13 de marçPrats de Lluçanès recupera la Festa de l’arbre que servirà per plantar una desena d’arbres al parc que hi ha al carrer del Mestre Pecanins, entre el carrer de Montserrat i el del Pirineu.

La iniciativa promoguda per la regidoria de Medi Ambient, encapçalada per Glòria Borralleras, conjuntament amb la de Via Pública, amb Montserrat Perarnau al capdavant, també servirà per posar nom en aquest parc gràcies a un procés participatiu en què totes les persones assistents podran proposar un nom per al parc.
De les tres propostes més repetides se seguirà amb una votació a través de les xarxes socials de l’Ajuntament on els diversos seguidors podran votar pel nom que més els agradi i que adoptarà el parc on es plantaran els arbres.

Un dels nous elements lúdics del parc infantil del costat de l’skate parc que s’inaugurarà

La plantada d’arbres començarà a les 5 de la tarda i anirà acompanyada d’un espectacle de titelles a càrrec de la Caruca i el Gernat amb el títol de L’arbre generós. Seguidament, s’oferirà un berenar de coca i xocolata per a tothom.

La Festa de l’arbre seguirà al Parc infantil del costat de l’skate parc i la plaça de la Roca Xica amb la inauguració d’un nou element lúdic que ha estat instal·lat al llarg d’aquesta setmana.