El passat dimecres, 24 de febrer, els serveis tècnics de Turisme del Consell Comarcal d’Osona i l’empresa encarregada de redactar el projecte per a la futura àrea d’autocaravanes van visitar a la zona de l’antiga discoteca de Prats de Lluçanèsacompanyats per la regidora i la tècnica de Promoció del municipiMontserrat Juvanteny i Irene Palou; l’alcaldeIsaac Peraire, i la regidora d’UrbanismeGlòria Borralleras.

Durant la visita sobre el terreny es va analitzar la zona escollida per a desenvolupar-hi aquest nou equipament i que permetrà poder començar la redacció del projecte tècnic. A conseqüència d’aquesta presa de contacte el primer pas ha estat elaborar l’estudi topogràfic per poder seguir amb la redacció necessària per tirar endavant el nou servei.

El cost inicial d’aquesta actuació es preveu d’uns 224.000 euros i inclou l’arranjament d’aquesta zona de titularitat municipal i del camí que comunicarà aquest nou equipament cap al Safareig públic i les Tres Fonts.

La Generalitat de Catalunya dins dels Plans de foment territorials de Turismesubvencionarà la meitat del cost d’aquesta actuació que contribuirà a promocionar el nostre municipi i la comarca del Lluçanès.