Prats de Lluçanès, la setmana va estar marcada per la tradició, amb actes religiosos com el viacrucis i la processó, les caramelles i els balls de bastons, les sardanes i el berenar a Sant Andreu de Llanars i les activitats familiars com la ruta de la Bruixa Napa, una de les novetats d’enguany.

Sortida de la ruta guiada cap al Roc Foradat des de davant de l’Ajuntament

La regidora de promoció del municipiMontserrat Juvanteny, ha destacat la bona acollida de la ruta guiada cap al Roc Foradat, portada a terme per Cooltur el dissabte, 26 de març. Aquí, hi van participar un centenar de persones del poble i d’altres que feien turisme alLluçanès durant els dies de festa, i es posa de manifest la importància de donar a conèixer el patrimoni local als mateixos pradencs i als visitants. És per això, que degut a l’èxit,Juvanteny ha explicat que des de la regidoria es plantegi organitzar més activitats d’aquest tipus de cara al futur.

Els Bastoners Estelladors de Prats de Lluçanès a la plaça de l’Església

El mateix dissabte, ja a la tarda, va arribar el torn del taller dedicat als més menuts en què van poder decorar les seves mones de Pasqua amb l’Esplai Paff.

Durant tots els dies festius de Setmana Santa l’Oficina de Turisme va restar oberta per poder oferir millor servei als turistes que visitaven Prats i també la comarca del Lluçanès.

Els Bastoners de Prats de Lluçanès a Sant Andreu de Llanars el dilluns de Pasqua

La regidora de Promoció del municipi agraeix la participació de totes les entitats de diferents àmbits que van col·laborador en l’organització de tota la programació d’aquestes festes, i remarca, que activitats com aquestes són les que ajuden a mantenir les tradicions al nostre poble i al mateix temps contribueixen en la promoció de Prats de Lluçanès.