Passejant pels carrers de Prats ja podeu veure les primeres traces de colors i formes del què seran cinc murals de grans dimensions al centre del poble.

Durant tota aquesta setmana, artistes professionals de l’escena nacional i internacional, crearan les seves obres per tenir-les enllestides el proper dissabte 22 d’octubre, quan tindrà lloc la inauguració oficial del projecte. La temàtica escollida pel projecte són els Elois a través d’una mirada contemporània. A partir de demà, alumnes de l’Institut Castell del Quer, Escola Lluçanès i Fedac, participaran en la creació d’un mural conjunt amb l’artista Chu Doma. A banda dels murals, l’artista Isaac Cordal realitzarà diverses intervencions espontànies amb escultura integrada a l’espai urbà, també en el marc del mateix projecte.

Dissabte 22 d’octubre, la inauguració

Durant tot el matí, els jardins de la Farmàcia Vella s’ompliran d’activitats obertes a tothom. A les 11 del matí, a la Sala de Cal Bach, s’inaugurarà el projecte, i tot seguit, al mateix lloc, se celebrarà la taula rodona ‘Art urbà i context rural’.

A les 12 del migdia, es podrà gaudir d’una visita guiada als cinc murals que configuren la ruta Art i Mur a Prats de Lluçanès. Seguidament, als Jardins de la Farmàcia Vella, espectacle de dansa urbana de l’escola de dansa TLS de Vic i a continuació, l’espectacle ‘En proceso’, dirigida i coreografiada per Ruth Prim. Durant tot el matí, els infants i famílies podran gaudir de jocs i activitats a càrrec de la companyia d’arts al carrer, Katakrak.