Entre els dies 18, 19 i 20 d’octubre, a l’entrada del poble, al carrer Mateu Garreta 1-3, ha pres forma el mural participatiu dels infants i joves de les escoles Lluçanès, FEDAC i l’Institut Castell del Quer amb l’artista argentí Chu Doma.

El mural, creat en el marc del projecte ‘Osona Art i Mur’, s’ha concebut a partir d’una pluja d’idees, en la qual els infants i joves van expressar les seves reinterpretacions dels Elois de Prats. A partir d’aquí, els nens i nenes van seguir les indicacions del muralista per ajudar-lo a pintar i crear la peça artística que ja llueix a l’entrada del poble.

Els infants i joves han estat immersos en el procés de creació de l’obra des dels primers esbossos, fins a l’elaboració final al mur del poble. A través del projecte les escoles i l’institut han pogut viure de ben a prop l’art urbà com a eina educativa, de reflexió i de transformació.

Chu Doma és un artista polifacètic nascut a Buenos Aires. Es desenvolupa en diferents pràctiques, formats i tècniques, contraposant la vida urbana, la ciència i la natura. La seva obra s’expressa en construccions geomètrico-expressionistes que obren el joc a allò simbòlic. Dona un cop d’ull a l’Instagram de l’artista per veure els seus treballs.