El jurat format pels pradencs Marta FerrerIrina Freixa i Marc Sangrà, experts en decoració i en belles arts, han estat els encarregats d’avaluar el diferents comerços que han participat a la 35a edició del concurs d’aparadors de Nadal que ha organitzat la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Conseqüentment, aquest matí, la regidora de Promoció del MunicipiMontserrat Juvanteny, ha lliurat els premis als diferents establiments guanyadors: Carnisseria Cansaladeria Ca La Loreto premiat com a l’aparador amb més qualitat artísticaCal Silleramb l’aparador més sostenible i respectuós amb el medi ambient; i Forn J. Bruch Cal Finus com a aparador que reflecteix millor les tradicions catalanes nadalenques.

D’esquerra a dreta; el moment de l’entrega del premi per part de la regidora de Promoció del Municipi a Ca la Loreto, Cal Siller i Cal Finus

Els premis, que es repartiran per la Festa Major de Sant Vicenç, tenen com a novetat que seran inversions en publicitat dels establiments guanyadors a La Rella, en el cas de Ca la Loreto i Cal Finus; i a Ràdio Berga, en el cas de Cal Siller.

Al certamen, en què hi han pogut participar tots els comerciants del poble, va començar amb el guarniment dels diversos aparadors el passat 13 de desembre, coincidint amb la Fira de Santa Llúcia, i durarà fins al proper dijous, 6 de gener.