Prats de Lluçanès ha estat el primer municipi a inaugurar la seva participació al projecte cultural, Osona Artimur, amb 5 murals de gran format integrats al nucli urbà de la població.

Entre el 13 i el 23 d’octubre, els artistes Zoer, Sergi Bastida, Wedo Goas, Twee Muizen i Chu Doma han portat a terme les seves intervencions artístiques amb pintura als murs del municipi. Isaac Dordal, per la seva banda, ha realitzat cinc intervencions espontànies amb escultura de petit format integrada a l’espai urbà.

Durant l’acte d’inauguració del passat dissabte que va comptar amb una gran participació, es va celebrar la taula rodona “Art urbà i context rural”, amb la participació de Ricardo Klein i Eloise Gillow, es va realitzar la visita guiada als murals de Prats i es va tancar l’acte amb una actuació de l’escola de dansa TLS de Vic i un espectacle de dansa urbana dirigit i coreografia per Ruth Prim. A més, el públic familiar va poder gaudir, durant tot el matí, de jocs instal·lats als Jardins de la Farmàcia Vella.