Els dies 7, 8 i 9 d’octubre, Prats se suma a les Jornades Europees de Patrimoni que se celebraran durant el cap de setmana arreu de Catalunya.

Els actes engegaran divendres dia 7 amb la presentació del llibre ‘Els Comèsolibes, el Merlí i d’altres bèsties. Aventures de canalla al Lluçanès d’abans de la guerra’ a càrrec de l’autora, Núria Comesòlibes. Es farà una primera sessió dirigida a l’alumnat de cicle mitjà i superior de les escoles de Prats i, una altra, a l’Espai Social a 2/4 de 6 de la tarda. Les dues sessions són obertes a tothom.

El mateix divendres, a les 8 del vespre, les Tres Fonts seran l’escenari del concert amb Mar Pujol i Marty Ollivant. A continuació, recorregut fins el Safareig. 

Els actes continuaran dissabte amb una ruta per conèixer les vivències, anècdotes i curiositats de la Guerra Civil a Prats, a càrrec de Roser Reixach i Anna Gorchs. Cal inscripció prèvia al correu cultura@pratsdellucanes.cat o a l’ajuntament. El mateix dissabte també se celebrarà una nova edició de Tocats pel Bolet amb una activitat familiar a la tarda i degustacions de cuina del bolet i música, a partir de 2/4 de 8 del vespre a la plaça de l’Església. Properament es publicarà el programa a part amb tota la programació.

El darrer acte arribarà diumenge 9 a les 7 de la tarda amb la lectura de poemes de Montserrat Llorens ‘La Memòria no és de pedra’ a càrrec de les Dones que cremen romaní.

White paper texture background or cardboard surface from a paper box for packing. and for the designs decoration and nature background concept; Shutterstock ID 1384887293; purchase_order: -; job: -; client: -; other: –