Reunió del cap dels Mossos d’Esquadra a Osona, Joan Salamaña, amb l’alcalde, Jordi Bruch.

A partir del dimarts 7 de juny, Prats disposarà ja de la nova oficina dels Mossos d’Esquadra per fer denúncies i consultes als agents presencialment. Així ho ha confirmat la direcció de la Comissaria de Vic, després de mesos de treball coordinat, fruit de la petició feta per l’equip de govern i altres alcaldies del Lluçanès per donar servei a la població i a tota la comarca.

La nova oficina situada als baixos de l’edifici de l’ajuntament vell, a la plaça Nova, obrirà el primer dimarts de mes, entre les 8 i les 11 del matí i el tercer dimarts de mes, entre 2/4 de 12 i 2/4 de 2 del migdia. Segons detalla l’alcalde, Jordi Bruch, el servei s’inicia com a prova pilot i podrà veure’s ampliat properament. 

S’aconsella reservar cita prèvia a l’ajuntament, tot i que també es prestarà el servei sense cita, sempre que hi hagi disponibilitat. S’hi podran tramitar els mateixos tràmits que en una comissaria i gestions com les de sortida a l’estranger i pèrdues.

Aquest servei es prestarà simultàniament a Sant Quirze de Besora, donant proximitat a pobles del Lluçanès més perifèrics i altres municipis del Bisaura.

S’aconsegueix així una demanda històrica del Lluçanès que evitarà el desplaçament dels veïns i veïnes a comissaries de les capitals de comarca més properes. I conjuntament amb la patrulla de proximitat, augmentarà la seguretat ciutadana al municipi i a la comarca.

Consulta els tràmits que s’hi poden realitzar: