El passat dissabte 4 de juny els locals buits del centre de Prats de Lluçanès es van omplir d’art, productes locals i vida amb la celebració de la primera edició de ‘Delectació. Art i productes locals’, un recorregut gastronòmic i artístic amb la participació de productors i productores locals i Konvent.

La convocatòria va ser un èxit i va aplegar unes 200 persones que des de Cal Bach, van passejar per diversos locals, admirant i sorprenent-se de les propostes artístiques i tastant productes locals i del Lluçanès.

La regidora de Comerç, Montserrat Juvanteny, fa una valoració molt positiva d’aquesta primera edició del projecte que va aconseguir dinamitzar i  visibilitzar els locals buits del poble per posar-los en valor a través dels productes locals del territori i l’art.

Les propostes artístiques dels aparadors creats per l’artista Elsa Guerra quedaran exposades durant tot el mes de juny.

Entre les disciplines i artistes convidats es va comptar amb el Dj, productor musical, artista visual, Dereck V. Bulcke, la ballarina de pole dance, Ella Reed, la performer de dansa Shibari i artista visual, Glü Wür i la ballarina de Butoh, Rosana Barra.

Els productors i productores de proximitat que hi van participar van ser: Formatges Betara, Ca La Loreto, Cal Janet, El Taulell del Soler, Formatges de Lluçà, Forn J. Bruch ‘Cal Finus’, Cerveses Kibus, Mas Terricabras, Noir et Blanc, postres artesans de Santa Eulàlia de Puig-oriol, Formatges Reixagó. Els tastos van ser maridats amb els vins de Cal Siller.