El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya ha publicat una nova convocatòria d’ajuts per a les activitats de restauració afectades econòmicament per la sisena onada de la pandèmia a Catalunya.

En poden ser persones beneficiàries els autònoms i empreses que prestin activitats de restauració; els bars, restaurants i cafeteries.

Segons detallen les bases, la quantia dels ajuts oscil·laran entre els 1.000 i els 15.000 euros, en funció del nombre total de treballadors.

La mesura vol contribuir a la competitivitat de les empreses i al manteniment dels negocis davant la disminució de la facturació causada per les restriccions.

El termini de presentació de sol·licituds comença dimecres 6 d’abril a les 9 del matí i finalitza el 3 de maig o fins a exhaurir el pressupost. Els tràmits s’han de fer a través del Canal Empresa i els sol·licitants podran comprovar si se’ls ha atorgat l’ajut al tauler electrònic de la Generalitat. Les subvencions s’atorgaran per ordre cronològic de presentació de la sol·licitud.