Aquest mes d’abril se celebra una nova edició de la campanya ‘A l’abril cada paraula val per mil’ del Consorci per la Normalització Lingüística, amb motiu de la diada de Sant Jordi.

Durant les properes setmanes, els comerços adherits a la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats lluiran als seus aparadors cartells de la campanya que busca sensibilitzar a la ciutadania de la riquesa lingüística, i despertar l’interès i la curiositat per la llengua.

En aquesta ocasió hi haurà 30 paraules d’ús poc freqüent i s’haurà d’esbrinar el seu significat.

Com en les anteriors edicions, es farà un concurs i es repartiran diversos premis entre els participants. En aquest enllaç podeu descarregar-vos la butlleta per participar-hi on també hi ha tota l’explicació del funcionament del concurs. Les butlletes també es poden trobar a Cal Bach o en aquest enllaç: https://blogs.cpnl.cat/concurscat/preguntes

D’altra banda, els comerços també en poden sortir beneficiats, ja que un dels premis serà un val de 50 euros per gastar en un dels establiments que han exposat el cartell (comerços col·laboradors en la campanya).