Un total de 100 fotografies van participar al VII Concurs d’Instagram de les Festes de Sant Joan i els Elois d’enguany. Les instantànies correctament etiquetades amb #SantJoaniElois2019 i #PratsdeLluçanès i que seguien el perfil @pratsdellucanes optaven a guanyar el premi la millor fotografia dels actes tradicionals i a la millor selfie.

El jurat, format per Jordi Palau, Adrià Davins i Jordi Freixa, reunits el passat 9 de juliol, van escollir les imatges guanyadores del concurs.

Així doncs, Marta Peraire (@martaperaire) és la guanyadora de la millor fotografia dels actes tradicionals amb aquesta fotografia:

Dins la mateixa categoria, el jurat va decidit atorgar un accèssit a la fotografia de Jordi Pey (@jordipeytomas):

Finalment, en la categoria de selfie, el guanyador ha estat David Gomis (@elsacerdot).

El premi és un val de 50 euros per comprar als establiments de la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès i una subscripció anual a la revista Descobrir.

L’entrega de premis serà el dissabte 27 de juliol a les 8 del vespre, a Cal Bach, coincidint amb l’inici del TastaQmarca. Totes les imatges participants es podran veure exposades durant el cap de setmana del 27 i 28 de juliol als jardins de Cal Bach.