L’alcalde de Prats de Lluçanès, Jordi Bruch, s’ha reunit aquest dijous al matí amb el conseller d’Interior, Miquel Buch, i el director general de la Policia, Joan Martínez, per traslladar les necessitats del municipi en matèria de seguretat.

En aquest sentit, Jordi Bruch, aposta per cedir un espai municipal perquè els Mossos d’Esquadra puguin atendre en millors condicions les demandes dels veïns i veïnes de Prats i dels pobles del Lluçanès durant uns horaris determinats. El conseller d’Interior ha manifestat la voluntat d’estudiar aquesta proposta i ha tancat el compromís d’emplaçar-se a una nova trobada el mes d’octubre.

L’alcalde també ha repassat amb el titular de la conselleria d’Interior diferents temes de l’actualitat del poble referents a seguretat ciutadana. Entre d’altres qüestions, també s’ha posat sobre la taula la situació laboral que es viu al Parc de Bombers o la possibilitat de construcció d’un heliport a Prats de Lluçanès.

A la reunió també hi ha assistit el director dels Serveis Territorials d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes, responsables de l’Àrea Central de Mossos d’Esquadra i el regidor, Jordi Batriu.