Dissabte 2 de juliol Prats acollirà la festa del comerç local amb una nova edició de l’Obrim de Nit, enguany ambientat en el món de la màgia.

A partir de la tarda i fins a la mitjanit, viuràs una nit amb molta màgia, degustacions, promocions als comerços locals i moltes sorpreses més.

La regidora de Comerç, Montserrat Juvanteny, anima a tothom a participar a les activitats que es preparen i a gaudir i passejar pel centre de Prats durant tota la festa del comerç que es torna a celebrar després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia.

Els espectacles engegaran a 2/4 de 7 de la tarda amb l’espectacle de màgia itinerant per a tots els públics ‘Gelicadabra’ amb Fèlix Brunet.

A 2/4 de 8 de la tarda, a la plaça de l’Església, espectacle de Mag Leandre i a les 8 de la tarda, a la plaça Nova, desfilada d’estiu amb la participació de Canal Complements, Anna Perrqueria i Estètica, Alimara “La Barberia”, Lluçanès Salut i Calçats Canal.

A partir d’1/4 de 9 del vespre i fins a les 10, tindran lloc diversos espectacles de màgia de prop a l’avinguda de Pau Casals, al carrer Major, a la plaça Nova i a la plaça de l’Església.

La festa tancarà amb l’espectacle de Fabio Canu a les 11 de la nit a la plaça Església.

L’Obrim de Nit està organitzat conjuntament entre l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i la Unió de Botiguers i Comerciants.

Consulta les propostes dels establiments participants i el mapa del recorregut de l’Obrim de Nit 2022.