La Unió de Botiguers i Comerciants i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès prepara una renovada Fira infantil que tindrà lloc el proper diumenge, 10 d’abril, al llarg de tot el matí.

La regidora de Promoció del municipiMontserrat Juvanteny, ha explicat que la fira es dividirà en dos espais: La zona de parades i els circuits d’andròmines, ginys, patinets i tricicles.

La zona de parades serà al carrer Major, des dels Quatre cantons fins a la plaça Vella, i els infants que vulguin fer una parada amb objectes i joguines s’hauran d’inscriure’s gratuïtament i encarregar la seva taula a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès en horari d’oficina. Serà en el moment de fer la inscripció quan s’entregui un cartell per escriure-hi el nom de la parada i col·locar-lo el dia de la Fira infantil en el punt de venda.

Juvanteny ha dit que a mig matí, com a cada any, hi haurà coca i xocolata desfeta per a tots els nens i nenes que participen en l’edició de la fira i que a la plaça Vella s’hi habilitaran dos circuits: un pels infants més petits i l’altre, pels més grans. Aquí, i durant tot el matí, hi podran donar voltes i aquells que hagin fabricat una andròmina o giny la podran exhibir.

Des de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès us animem a participar-hi.