Entre el 19 i el 25 de març se celebrarà la 2a edició de la Setmana del Comerç a tot el país, una iniciativa que té com a objectiu apropar al sector comercial eines per millorar la seva competitivitat i també esdevenir un espai de debat i intercanvi de coneixement.

A Prats de Lluçanès, com en l’anterior edició, s’ha programat durant la setmana diferents activitats per celebrar aquesta edició. La programació l’ha preparat l’Ajuntament de Prats i la Unió de Botiguers i Comerciants.
Per això, el diumenge 18 de març, al Racó de les Experiències del Mercat, es presentarà la nova campanya de la UBIC. Aquesta campanya remarca el valor del teixit comercial de Prats com a comerç de proximitat. Compta amb elements gràfics, cartells, presència a les xarxes socials i es repartiran globus pels infants.

 

La setmana del comerç també compta amb la col·laboració de les escoles de primària del municipi. Per això, el dimarts 20 es jugarà el Joc de l’Intrús als comerços del poble, i durant tota la setmana hi haurà intercanvi de productes als aparadors de les botigues.

Consulta tota la programació:

 

DEL 19 al 25 de març

SETMANA DEL COMERÇ

DIUMENGE 18 DE MARÇ,

Durant el matí, a la plaça de l’Església,

racó de les experiències

PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA COMERCIAL DE LA UNIÓ DE BOTIGUERS

DIMARTS 20 DE MARÇ,

Durant el matí, als comerços del poble,

JOC DE L’INTRÚS amb les escoles de primària.

DURANT TOTA LA SETMANA

UN INTRÚS A L’APARADOR. Intercanvi de productes als aparadors de les botigues