El proper dissabte, 4 de juny, els carrers de Prats de Lluçanès s’ompliran de música per acollir la quarta edició de l’Obrim de Nit, la Festa del Comerç amb promocions, degustacions i espectacles que començarà a les 5 de la tarda i que s’allargarà fins a la matinada.

Enguany, la música serà l’eix central de la Festa i per aquest motiu es comptarà amb actuacions en directe amb el pianista Pep Cols, les versions d’Aquell parell, la presència de l’Escola de Música i un espectacle de dansa aèria amb Berta Baliu, entre altres. A dos quarts de 12 de la nit Miquel del Roig serà l’encarregat del Fi de festa al Passeig del Lluçanès.

Montserrat Juvanteny, regidora de Promoció del municipi, comenta que la festa està més que consolidada i espera que es repeteixi la bona acollida dels altres anys. Juvantenyremarca que l’èxit es deu per una banda a la col·laboració dels diferents comerços pradencs i per altra banda, per la bona recepció dels participants tant del poble com dels municipis veïns.

El fet que cada any tingui una temàtica diferent ajuda que la festa es pugui dinamitzar en diferents àmbits. Així, la iniciativa que va néixer ara fa quatre anys amb la creació de la Taula de Dinamització Econòmica, s’ha tirat endavant amb la implicació de la Unió de Botiguers i Comerciants del poble i el suport econòmic i logístic de l’Ajuntament.