Prats va viure la primera nit de l’any amb una gran festa i èxit de públic, 700 persones van omplir el pavelló municipal per donar la benvinguda a l’any 2020 amb molta música, festa i alegria.

La revetlla es va celebrar en un espai lliure de fum i de violències sexuals, de fet, totes les persones de l’organització tenien coneixement de quin protocol s’havia de seguir en cas de violència sexual, com remarca el regidor de Festes i Igualtat, Isaac Romero. 

La festa organitzada per la renovada Comissió de Festes de Prats va revifar amb èxit la revetlla de Cap d’Any aplegant persones de totes les edats que van ballar i cantar amb música del anys 60, 70 i 80 i els èxits més actuals amb DJ Vittorio i DJ Serra & Eloi. Tot un èxit després de diversos anys en què l’assistència havia baixat considerablement.

En aquest sentit, el regidor d’Entitats, Josep Vilà, valora positivament el naixement d’una nova entitat del poble formada per gent de diverses edats i amb l’objectiu de treballar de forma transversal per organitzar, dinamitzar i garantir l’èxit de les festes del poble.