L’Ajuntament de Prats i l’entitat Dansa i Tradició busquen voluntaris i voluntàries per tal de recuperar el Ball dels Romeus o de la Pitota, després que l’any passat es deixés de ballar. El regidor de Cultura, Jordi Batriu, exposa que es vol mantenir viva aquesta dansa tradicional que forma part del patrimoni cultural del poble i que es balla al sol del flabiol el diumenge de Carnestoltes.

El Ball dels Romeus o de la Pitota és una dansa que Prats va recuperar als anys 80 per Carnestoltes i és voluntat de l’equip de govern, conjuntament amb Dansa i Tradició, que es pugui tornar a gaudir pels carrers i places del poble el proper diumenge 23 de febrer.

Per aquest motiu, es convida a participar-hi a totes aquelles persones que ja l’hagin ballat o persones de 16 o més anys que ho desitgin.

En cas de voler-ne formar part podreu enviar un correu electrònic a cultura@pratsdellucanes.cat o escriure un WhatsApp al canal municipal (661 545 638) abans del dilluns 27 de gener amb les vostres dades de contacte.