Prats de Lluçanès es prepara per viure la Festa Major de Sant Vicenç del 17 al 22 de gener i es comencen a desgranar els primers actes per anar obrint boca.

Així, un dels plats forts arribarà la nit del dissabte 18 de gener quan Momo, la millor banda de tribut a Queen de l’estat i una de les més importants a nivell mundial, faci reviure la banda de rock formada el 1970 a Londres per Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor i John Deacon.

El cantant de la banda, Momo Cortés, ha estat apadrinat pel guitarrista de Queen, Brian May, amb qui ha gravat alguns temes i ha protagonitzat el musical ‘We Will Rock You’.

Abans d’escoltar els èxits més populars de Queen com Bohemian Rapsody, Don’t stop me now, I want to break free, Somebody to Love o We are the champions, serà el torn del primer concert del grup de versions pradenc La penúltima, que versiona èxits de Txarango i Doctor Prats, entre d’altres.

Després de Momo seguiran les versions dels Dalton Bang que faran ballar a tothom amb els hits dels anys 70 fins a la patxanga més actual. Precisament aquesta va ser la banda amb qui es va donar a conèixer Miki Núñez, un dels cantants revelació de l’any passat.

La festa es culminarà amb discomòbil fins a altes hores de la matinada amb DJ Marc Serra i es garantirà un espai lliure de fum i d’agressions sexuals, tal com informa el regidor de Festes i Igualtat, Isaac Romero.

En els propers dies es posaran a la venda les entrades anticipades a 5 euros a Cal Bach i a la nova plataforma web que permetrà adquirir-ne. Tothom qui ho vulgui podrà fer la compra anticipada fins el divendres, dia 17 de gener, o el mateix dia del concert a 8 euros a taquilla.

La quitxalla és la gran protagonista del diumenge de Festa Major

L’animador infantil de llarga trajectòria Jaume Barri, i Xiula, el grup per a infants i joves que ha revolucionat l’animació infantil gràcies a cançons amb ritmes actuals com hip-hop, el reggae, la rumba catalana, el dubstep o el pop-rock, i que combina sons adults i lletres reivindicatives per al públic infantil, seran els encarregats d’amenitzar la tarda de diumenge a partir de dos quarts de 5 de la tarda.

Així, el pavelló municipal serà cita obligada d’infants i famílies per gaudir d’una programació de caire familiar de la que també es podran comprar les entrades anticipades a 3 euros a Cal Bach i a la nova plataforma web en els propers dies.

Qui prefereixi fer-ho el mateix dia del concert podrà comprar-les a taquilla per 5 euros.

Torna la Maravella

L’Orquestra Internacional Maravella serà l’encarregada d’oferir el ball de gala la nit del dimarts, 21 de gener, a dos quarts d’11 de la nit. Tot seguit, se seguirà amb discomòbil.

Les persones que ho vulguin podran reservar taules a 5 euros a Cal Bach, en horari d’oficina, fins el dilluns 20 de gener.

La mateixa orquestra serà qui s’ocupi de tocar les notes de la Trencadansa, oferir el concert de Festa Major, l’audició de sardanes i la serenata el 22 de gener, dia de Sant Vicenç, patró de Prats de Lluçanès.

Al llarg dels propers dies es donarà a conèixer la programació íntegra de la Festa Major que pretén mantenir ben vives les tradicions i treballar per recuperar la mola de Sant Vicenç, com a postres tradicionals, i tenir ben presents els productes de proximitat i les activitats familiars, entre d’altres.

Tanmateix també es donarà a conèixer la persona encarregada de pronunciar el pregó de la Festa Major de Sant Vicenç que tindrà lloc el divendres, dia 17 de gener, a les 9 del vespre a l’Espai i que serà l’acte que doni el tret de sortida a la programació de la Festa Major d’enguany.